Презентація книги «Хрустальный мост детства» в Естонії.

17 грудня 2023 р. у Таллінні, в Kodulinn, на зустрічі членів та друзів Естонського товариства Реріха відбулася презентація книги «Хрустальный мост детства» (2023 р.), яка дуже зацікавила присутніх. Автор книги – Тетяна Леонідівна Надточій, голова Правління Харківського Культурного Центру імені М. К. Реріха, педагог, письменник, член Всеукраїнської спілки «Конгрес літераторів України».

Для учасників зустрічі було показано відеофрагмент презентації книги «Хрустальный мост детства», що відбулася у Харківському Музеї життя та творчості родини Реріхів 26 жовтня 2023 року.

Культуролог Марина Логінова, представляючи книгу, зазначила: «Сказати, що книга актуальна – цього недостатньо, вона вкрай потрібна сьогодні! Тема нових дітей, дітей нової свідомості, розкривається автором з позиції нового космічного мислення та класичної педагогічної думки у поєднанні з поясненням наукових ідей практичними прикладами та висловлюваннями дітей. Завдяки багаторічному педагогічному досвіду автора у книзі не тільки порушено найважливіші проблеми виховання дітей, але й показані шляхи вирішення їх. Цінність книги ще й у тому, що, незважаючи на науковий підхід, її читати легко та з великим інтересом, відчувається щирість та мудрість автора, її сердечна любов до дітей».

Голова Естонського товариства Реріха Олена Александрова у своєму виступі звернула увагу на необхідність всебічного поширення книги.